Telefon ikon Telefonszámaink

Székhelyszolgáltatás Budapesten vagy vidéken?

Közzétéve:

Székhelyszolgáltatás Budapesten vagy vidéken

Székhelyszolgáltatás egyéni vállalkozóknak és társas vállalkozásoknak is elérhető. Fontos kérdés azonban, hogy hol veszik ezt igénybe és melyik városban, esetleg városrészben lesz a cég székhelye bejelentve.

Vannak bizonyos gyakorlati szempontok, amiket érdemes figyelembe venni. Például ilyen, hogy a székhely könnyen megközelíthető legyen az ügyvezető és cégtulajdonos számára, hiszen az ott átvett leveleket, küldeményeket viszonylag gyakran fel kell venni. A LOGOSZ Cégcsoportnál ez a probléma kiküszöbölhető, hiszen lehetőséget biztosítunk arra, hogy bármely irodánkban székhelyszerződést kössön egy másik városban lévő irodánk címére és vállaljuk, hogy küldeményeit továbbítjuk abba az irodába, amelyikben a szerződést megkötötte. Mivel a gyakorlati kérdés ilyen módon egyszerűen megoldható, már csak azt kell mérlegelnünk, hogy milyen székhely lenne nagyobb hasznára a vállalkozásunknak.

Székhelyszolgáltatás Budapesten

Budapesti székhelynek nagyobb presztízs értéke van és szívesebben kötnek velük üzletet. Esetleg az is lényeges szempont lehet, hogy Budapesten belül melyik városrészben van a vállalkozás székhelye. A legnagyobb tekintélye a II., V., és XII. kerületben bejegyzett székhelyeknek van. A székhely bejegyzésével automatikusan választunk cégbíróságot és Nemzeti Adó- és Vámhivatal szervezeti egységet is, hiszen mindig a székhely szerint illetékes egységek végzik az ellenőrzéseket. Ez fontos tényező lehet, mivel sok cégnek van Budapesten a bejegyzett székhelye, így a jogsértések szélesebb köre megtalálható itt, és a hatóságok a kisebb kihágásokkal szemben elnézőbbek, illetve kevesebbszer tartanak meglepetésszerű ellenőrzéseket.

Székhelyszolgáltatás vidéken

A vidéki székhely olyan szempontból jelenthet előnyt, hogy vannak bizonyos pályázatok, melyek kizárólag vidéki cégek számára vannak meghirdetve. Többek között ilyenek például a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) pályázatai. A vidéki területeken meghirdetett pályázatokon általában többen kapnak hozzájárulást és kevesebb önerővel is lehet vissza nem térítendő támogatást nyerni, mint az eleve fejlettebb Közép-Magyarországi területen működő cégeknek kiírt Versenyképes Közép-Magyarország Operatív Program (VEKOP) pályázatain.

Cég székhelyszolgáltatást könnyen igénybe vehet, hiszen a székhelyszolgáltatás szerződés minta rendelkezésre áll és gyorsan kitölthető. Fontos tudni, hogy a cég székhely változás bejelentése kötelező az illetékes hatóságok felé.

Ingyenes székhelyszolgáltatás nem létezik, de a LOGOSZ Cégcsoportnál székhelyszolgáltatás olcsón igénybe vehető. Cégalapítás székhelyszolgáltatás csomagunk díja pedig kivételesen kedvező. A LOGOSZ megoldást kínál a fent említett problémákra, hiszen megbízható székhelyszolgáltatást biztosítunk Budapest több kerületében, köztük magasabb presztízsű kerületben is; illetve 8 különböző vidéki városban, melyek a következőek: Pécs, Székesfehérvár, Győr, Veszprém, Kecskemét, Szolnok, Nyíregyháza és Debrecen. Válassza bátran a lehetőségek közül az Önnek és a cég érdekeinek legmegfelelőbb székhelyet!

Források: portfolio.hu, palyazatmenedzser.hu,

keyboard_arrow_up