Telefon ikon Telefonszámaink

Cikkíró pályázat

Cikkíró pályázat

Cím: Cikkíró pályázat cégügyeket érintő témakörben
Kiíró: LOGOSZ Cégcsoport
Beküldési határidő: 2021.03.15.
Kiértékelés vége: 2021.04.15.
Pályázhat: mindenki, aki úgy érzi van érzéke a cikkíráshoz


Felhívás

Cikkíró-pályázatot hirdet a LOGOSZ Cégcsoport, Magyarország első számú székhelyszolgáltatója. A Cégcsoport cégalapításban, cégmódosításban, székhelyszolgáltatásban és könyvelésben nyújt segítséget vállalkozás indítás előtt állóknak és már rutinos cégtulajdonosoknak.

A pályázaton való indulás a megadott témában született cikk beküldésével lehetséges. A cikket a palyazat@logosz.eu email címre várják, csatolt Word dokumentumként eljuttatni az író nevének és elérhetőségének pontos megjelölésével.

A pályázaton való részvétel kizárólag saját szellemi termékkel lehetséges. Korábbi cikkekből, tanulmányokból való szó szerinti idézet esetén az adott pályamunkát nem áll módunkban elfogadni és kizárjuk a részvételből. A pályázaton való részvétellel a cikkíró lemond szerzői jogáról, a beérkezett pályamunkákat a pályázat kiírója szabadon felhasználhatja weboldalain.

Négy nyertes pályázat kerül kihirdetésre: szakmai zsűri szerint választott díj 3 nyertese és a közönség díjazottja.

A pályamunkákat szakmai zsűri mellett, az olvasóközönség is értékeli Facebook-szavazat formájában a Logosz Cégcsoport hivatalos Facebook-oldalán.


Nyeremények

A nyertes pályamunkák tulajdonosai választhatnak a felajánlott nyeremények közül. A nyeremények nem átruházhatóak és nem válthatóak pénz jutalomra.

  • 1. helyezett választható ajándékai: 30 ezer forintos vásárlási utalvány, vagy 1 éves székhelyszolgáltatás, vagy cég ügyintézés (ingyen cégalapítás (Kft., Bt.) vagy cégmódosítás), vagy 1 hónap könyvelés (új cég esetén)
  • 2. helyezett választható ajándékai: 20 ezer forintos vásárlási utalvány, vagy fél éves székhelyszolgáltatás, vagy cég ügyintézés (cégalapítás vagy cégmódosítás), vagy 1 hónap könyvelés (új cég esetén)
  • 3. helyezett választható ajándékai: 15 ezer forintos vásárlási utalvány, vagy fél éves székhelyszolgáltatás, vagy cég ügyintézés (cégalapítás vagy cégmódosítás), vagy 1 hónap könyvelés (új cég esetén)
  • Közönség díj választható ajándékai: 15 ezer forintos vásárlási utalvány, vagy fél éves székhelyszolgáltatás, vagy cég ügyintézés (cégalapítás vagy cégmódosítás), vagy 1 hónap könyvelés (új cég esetén)

A nyerteseket a megadott elérhetőségen értesíti a pályázat kiírója, illetve hivatalos Facebook-oldalon is feltünteti a nyertesek neveit. Ha a nyertes 30 napon belül, többszöri megkeresésre sem veszi fel a kapcsolatot a pályázat kiírójával a nyeremény átvételének ügyében, a pályázat kiírója úgy veszi, hogy a nyertes nem tart igényt nyereményére.


Cikk témája és részletei

A cikk témája a kisadózók tételes adója (KATA) szerint adózó cégek működése. KATA adózási forma feltételei és szabályai 2021-ben. A cikk szövegében a kulcsszavakat szükséges amennyire lehetséges szó szerint felhasználni legalább egyszer, de előnyös többször.

A cikk végén szükséges a felhasznált források megjelölése.

Formai követelmények: 400-600 szó, Times New Roman, 12, sorkizárt, 1,5 sorköz.

Kulcsszavak:

  • KATA cégalapítás
  • KATA vállalkozás indítása
  • székhelyszolgáltatás KATA
  • KATA egyéni vállalkozás indítása
  • KATA vállalkozás feltételei

Az adatvédelmi irányelvekkel összhangban a részünkre, a kiírt pályázattal összefüggésben megküldött személyes adatokat (név, email-cím) kizárólag a megjelölt pályázati határidőt követő elbírálási idő végéig, de maximum 2021.05.01-ig és a pályázat kiértékelésével szigorúan összefüggő módon kezeljük.

Amennyiben bármilyen technikai okból (például: levelező-szerverek szűrése) a pályamunka nem jut el hozzánk - úgy nem is tudjuk elbírálni.

keyboard_arrow_up