Telefon ikon Telefonszámaink

Logosz a Több mint testőr magazin műsorban

Bemutatkozik a Logosz Cégcsoport a tv2, Fem3, Super TV2 csatornákon futó Több mint testőr című magazin műsorban. Mi a székhelyszolgáltatás? Miért jó nekem ez? Mit kapok a pénzemért? A kérdésekre választ kaphat, ha megnézi a videót. Találkozhat a Logosz Cégcsoport szakmai vezetőjével, aki mesél a székhelyszolgáltatás külföldi eredetéről és arról, hogyan tehető stressz mentesebbé egy vállalkozó élete az ügyintézéseket segítő szolgáltatásokkal, mint például a céges levelezés kezelése, adminisztrációs terhek átvétele.

A Logosz cégcsoport bemutatkozó videója 2016

A Logosz Cégcsoport fő tevékenységi körei: cégalapítás, cégmódosítás, székhelyszolgáltatás, könyvelés és vállalati tanácsadás. Elkezdené vállalkozását, de nem tudja hogyan? Bizonytalan benne, hogy melyik cégforma lenne a leginkább megfelelő az Ön számára? Nehezen igazodik ki a jogszabályok útvesztőjében? Nálunk kérdéseire választ talál.

Családi pótlék, beiskolázási támogatás - Logosz szakértői tanácsadás az M1 Család és Otthon műsorában

A Logosz Cégcsoport elkötelezett a magyar kisvállalkozások támogatása iránt. Sok esetben ügyfeleink nem csak vállalkozást, hanem családot is alapítanak a velünk való együttműködés évei alatt. Ilyenkor a vállalati tanácsadás mellett hasznos információkat tudunk adni a családtámogatási lehetőségekről is, így segítve a hazai vállalkozó kedvű családok anyagi gyarapodását. Videónkban hallhatnak a családi pótlék és a beiskolázási támogatás részleteiről. Klienseink egy másik csoportja pedig például nyugdíjas éveiben dönt a saját vállalkozás indítása mellett, őket is tudjuk tájékoztatni az őket érintő pénzügyi szabályozásokról.

M1 műsora: Tájékoztató a Személyi jövedelemadózás változásairól 2016-ban

A Logosz Cégcsoport egyik fontos tevékenysége a gazdasági tanácsadás. Az M1 tévécsatorna műsorán adásba került videónkban sokéves tapasztalattal rendelkező munkatársaink adnak tájékoztatást különböző vállalkozókat és magánembereket foglalkoztató témákban. Ebben a videónkban a Logosz Cégcsoport bérszámfejtő szakértője ismerteti a 2016-os évben a személyi jövedelemadózásban életbelépő változásokat. Miszerint az SZJA 15%-ra csökkent, nőtt az igénybe vehető családi adókedvezmény mértéke, illetve további segítséget jelent az első házasok 5000 Ft-os adókedvezménye. Hallhatunk a minimálbér, garantált bérminimum növekedésének mértékéről, a GYED melletti munkavállalásról, és az ehhez kapcsolódó szja bevallás ügyintézésének mikéntjéről.

Ügyvezetőnk a magyar oktatás-nevelést támogatta a Gabora Gála jótékonysági futball derbi licit nyerteseként

23. alkalommal került megrendezésre a híres Gabora Gála elnevezésű jótékonysági labdarugó derbi. A rendezvény számtalan alkalommal járult hozzá az oktatás-nevelés előre mozdításához. Ebben az évben a résztvevők egy Nyilasi Tibor által felajánlott aranylabdára licitálhattak, melynek értékét emelte a brazil Pelé autogramja. A licitet, és így a labdát Szabó István, a Logosz Cégcsoport ügyvezetője nyerte, a kedvezményezett ez évben pedig a Salgótarjáni Uzoni Péter Általános Iskola lett. Szabó István kifejezte a magyar oktatás támogatásának fontosságát, és követendő példaként emelte ki Gabora János jótékonysági gyűjtéssorozatát.

keyboard_arrow_up