Könyvelés a Logosz partnercégénél

Stabil Kontakt logó

Partnercégünk, a Stabil Kontakt Kft. teljes körű könyvelési szolgáltatást kínál, mely az Ön igényeihez alkalmazkodik. Okleveles adótanácsadóval, könyvvizsgálóval és regisztrált, mérlegképes könyvelőkkel áll ügyfelei rendelkezésére. Szolgáltatásukra garanciát vállalnak, hiszen felelősség biztosítással rendelkeznek. Könyvelő cégük a Magyar Könyvelők Országos Egyesületének regisztrált tagja, mellyel országos szinten 19 irodában veheti fel a kapcsolatot.

Könyvelési díj megállapításához szükséges a vállalkozás paramétereinek ismerete, ezért a konkrét könyvelési díjjal kapcsolatban a Stabil Kontakt Kft könyvelői munkatársai tudnak pontos tájékoztatást adni. Az alábbi elérhetőségeken vagy online űrlapunk kitöltésével tudja felvenni a kapcsolatot velük:

Telefon: +36 20 504 00 41

E-mail: info@stabilkontakt.hu

Weboldal: www.konyvelesbudapest.hu

A könyvelés olyan tevékenység, amely során nyilvántartják és pontosan vezetik az olyan gazdasági eseményeket, melyek a vállalkozás jövedelmi és pénzügyi helyzetét befolyásolják. A könyvelés tehát jogilag meghatározott előírások szerint dokumentálja a cég életében jelentős gazdasági változásokat. Minden üzleti év végén le kell zárni a könyvvitelt és ez alapján készül el a beszámoló a cég pénzügyi állapotáról, melyet nyilvánosságra kell hozni.

Minden vállalkozásnak, amelynek éves nettó árbevétele meghaladja a 10 millió forintot szüksége van mérlegképes könyvelőre, aki elkészítheti a vállalat éves beszámolóját. A könyvelés díjszabása többféleképpen alakulhat. A költségek meghatározása történhet fix óradíj vagy csomagdíj (csomag rögzített számú tétel könyvelésére vonatkozik) meghatározásával vagy kombinált könyvelési díj alapján (alapdíj, bérszámfejtésért felszámított díj és a várható tételszámért megállapított díj összege).

Kérjen árajánlatot könyvelésre

A "Küld" gomb megnyomásával hozzájárulását adja ahhoz, hogy munkatársunk megkeresse e-mailben, valamint elfogadja az Adatvédelmi Szabályzatunkat. A megadott adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére semmilyen körülmények között sem adjuk át.