Telefon ikon Telefonszámaink

Egyéb lehetőségek

Bélyegző készítése

Bélyegzőre van szüksége? Partnercégünk kínálatában kiválaszthatja az Önnek megfelelőt! Egyedi-, dátum- és számbélyegzők, műanyag- és fémházas bélyegzők, többféle színű tinták és egyéb kiegészítők is megtalálhatóak a webshopban. Válogasson a legismertebb márkák termékei közül!

Bélyegző készítés

Cégnév ellenőrzése

Gyorsítsa meg a cégügyeket! A cégnév ellenőrzése cégalapításkor online is lehetséges, még a folyamat megkezdése előtt. Fontos, hogy legalább 3 karakter eltérés legyen egy már létező cég neve és az új cégnév között!

Cégnév ellenőrzés

Karrier a Logosznál

Irodai munkát keres? Csatlakozzon a Logosz csapatához! Amit kínálhatunk, az biztos állás, versenyképes jövedelem, önálló, felelősségteljes munkakör és kellemes munkahelyi környezet. Tekintse meg éppen aktuális állásajánlatainkat!

Karrier

Kormányablak infók

A Kormányablakok a vállalkozók - főleg az egyéni vállalkozók - ügyintézésében jelentős szerepet játszanak. A Kormányablakban igényelhető többek között az egyéni vállalkozói kártya kiállítása, cseréje, pótlása, bejelenthető az üzleti tevékenység megkezdése, szüneteltetése vagy felfüggesztése.

Kormányablakok

Közjegyzők feladatai

A közjegyzők egyik legfőbb tevékenysége, hogy közjegyzői okiratba foglalják a jogi nyilatkozatokat, szerződéseket. Ezek az okiratok közhitelesek, vagyis nincs szükség felülvizsgálata, hogy a valódiságukat elfogadják, bizonyító erővel bírnak a benne foglalt adatok, nyilatkozatok hitelességéről, megtételéről és időpontjáról.

Közjegyzők

Média tartalmak

A sajtóban a Logosz Cégcsoport több csatornán is megjelent, többek között a tv2, Fem3, Super TV2 csatornákon futó Több mint testőr című magazin műsorban.

Média tartalmak

Gyakran ismételt kérdések

Kérdése van? Összegyűjtöttük a cégalapítás, cégmódosítás, egyéni vállalkozás, külföldi cégalapítás, székhelyszolgáltatás témakörökben gyakran felmerülő kérdéseket.

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

keyboard_arrow_up