Telefon ikon Telefonszámaink

Székhely lakásban

Közzétéve:

Lakás helyett székhely szolgáltató

Cégalapításhoz mindenképpen szüksége van egy székhelyre, ahová cégét bejegyeztetheti. A székhelyül választott ingatlannak saját tulajdonnak kell lennie, vagy a tulajdonosnak beleegyezését kell adnia az ingatlan székhelyként való használatához. Gyakran a cégek nem rendelkeznek saját irodával, ezért a saját lakásukba jelentik be a cégüket.

Ez a módszer elég kényelmesnek tűnhet, hiszen a székhely fenntartása nem jár további költségekkel. valamint a cég levelezését az otthonában tudja kezelni.

Lakásban tartott székhely hátrányai

A lakásban tartott székhely azonban rengeteg hátránnyal járhat. A székhelyre érkező leveleket minden esetben át kell vennie. Az adóhatóság fel is függesztheti adószámát egy át nem vett levél miatt, mely rengeteg kellemetlenséggel járhat. Ezért a lakásában folyamatosan elérhetőnek kell lennie egy olyan személynek, aki jogosult átvenni a cég leveleit. A cégnyilvántartásban bárki megtekintheti cége fontosabb adatait, köztük a székhely címét is. Ha székhelyként lakását jelöli meg, akkor ügyfelei is felkereshetik Önt az otthonában, kellemetlen időpontokban. A hivatalos ellenőrzéseket a lakásában kell lebonyolítania, amely nem túl kényelmes. Végrehajtási folyamat során a lakása ajtajában fog kopogtatni a végrehajtó, és lefoglalhatja a lakásában lévő értéktárgyakat.

Miért válasszon székhelyszolgáltatót?

Saját lakása helyett mindenképp érdemes székhelyszolgáltatót választania. Levelei folyamatosan átvételre kerülnek. A hivatalos szervek képviselői nem az Ön ajtaján fognak kopogtatni. Székhelyszolgáltatás egyéni vállalkozóknak és társas vállalkozásoknak is igénybe vehető. Továbbá székhelyszolgáltatás KATA adózású vállalkozásoknak is elérhető.

Székhelyszolgáltató kiválasztása során nagyon körültekintőnek kell lennie. A nem megfelelő helyre bejegyeztetett székhelynek súlyos következményei is lehetnek. Válassza a Logosz Cégcsoportot, ha cégügyeit biztonságban akarja tudni. A törvényi szigorítások ellenére továbbra is úgy tudunk működni, hogy a székhelyszolgáltatás szabályainak megfeleljünk. Folyamatos nyitvatartási idővel rendelkezünk, így biztos, hogy egy levél érkezése sem kerüli el a figyelmünket. Szkennelési szolgáltatásunk igénybe vételével naprakész információt nyújtunk vállalkozásával kapcsolatban, amiért nem kérünk külön díjat. Leveleit az Önnek megfelelő időpontban veheti át, így nem kell hozzánk igazodnia. Hivatalos szervek bármikor kereshetik a székhelyen, mi mindig rendelkezésre állunk, és segítünk szakszerűen és gördülékenyen lebonyolítani az ellenőrzést. Megbízható székhelyszolgáltatás Pest megyében és vidéken, 20 irodában a Logosz Cégcsoportnál!

keyboard_arrow_up