Telefon ikon Telefonszámaink

Szolnoki iroda elérhetőségei

5000 Szolnok, Baross utca 36. földszint

+36 20 222 7795

Email: logoszirodavezeto.szolnok@gmail.com

Nyitva tartás:
hétfő-csütörtök: 8.00 - 17.00 péntek: 8.00 - 16.00

Irodavezető: Tuza Szabina +36 20 222 7795

Ügyintéző: Antal-Türk Nikolett ,
Matuz Beáta

Cégalapítás ügyvédi háttér: Dr. Szotyori-Lázár Zoltán

Munkatársak száma: 3

Iroda működésének kezdete: 2015

Bejelentett cég székhely cím: közel 100

Számlázás: Logosz Alliance Kft.
Adószám: 25078895-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-198482

Cégalapítás Szolnokon? Megéri!

Szolnokot a Tisza fővárosaként tartják számon, nem csoda hiszen jó elhelyezkedése, kiépült ipari parkjai és folyamatosan fejlődő infrastruktúrája vonzó lehet mind a vállalkozásoknak, mind a magánszemélyeknek.

Szolnokon két jelentős ipari park található: A Szolnoki Ipari Park és Logisztikai Központ, illetve a Gima Szolnoki Ipari Park. 2008-ban a Szolnoki Ipari Park és Logisztikai Központ elnyerte az ITD Hungary által odaítélt Befektetőbarát Ipari Park címet, ami hatalmas elismerés és megtiszteltetés Szolnoknak, hiszen ez mutatja, hogy a város és az ipari park vezetőinek együttműködése sikeres. Az ipari park céljai között szerepel a nagyvállalatok európai központjának, vállalkozásainak betelepítése, munkahelyek teremtése, kitűnő infrastruktúrával ellátott ingatlanok biztosítása, magas szintű szolgáltatások nyújtása az itt telephelyet létesítő cégeknek. Szolnok nyugati határában fekszik a Gima Szolnoki Ipari Park, ami 2006 óta viseli az ipari park címet. A park területén csúcstechnológiájú IT szolgáltatás elérhető a vállalkozások számára, továbbá az épületeknek innovatív gépészeti kivitelezése, a modern technológiát alkalmazó energiaellátás és a napelemek megléte vonzó környezetet biztosít az itt letelepedni vágyóknak. Az előbb felsoroltak hozzásegítették a parkot a Tudományos és Technológiai Park cím elnyeréséhez 2014-ben.

Az ipari parkok mellett a városvezetés is nagy hangsúlyt fektet a gazdaság fellendítésére. A Magyar Befektetési és Kereskedelemfejlesztési Ügynökség és a Nemzeti Fejlesztési és Gazdasági Minisztérium által létrehozott Befektetőbarát Településekért Programot Szolnok sikerrel zárta, így a város megkapta a befektetőbarát címet. A program által segítséget kaptak a város vezetői, hogyan is tudják településüket versenyképes befektetési helyszínné tenni.

A város számtalan lehetőséget rejt magában, gazdasági élete, folyamatosan fejlődő ipari parkjai hozzájárulnak ahhoz, hogy Szolnok ideális választás legyen az ide betelepülő vállalkozások számára. Amennyiben székhelyszolgáltatást vagy cégalapítást Szolnokon szeretne igénybe venni, keresse fel irodánkat elérhetőségeink egyikén!

keyboard_arrow_up