Telefon ikon Telefonszámaink

Székesfehérvári iroda elérhetőségei

8000 Székesfehérvár, Budai út 14. fszt. 1.

+36 20 282 2131

Email: szekesfehervar.logosz@gmail.com

Nyitva tartás:
hétfő-csütörtök: 8.00 - 17.00 péntek: 8.00 - 16.00

Irodavezető: Pobrányi Anita +36 20 282 2131

Cégalapítás ügyvédi háttér: Dr. Horváth Balázs Ákos

Munkatársak száma: 1

Iroda működésének kezdete: 2014

Bejelentett cég székhely cím: közel 200

Számlázás: Logosz Eminent Kft.
Adószám: 25076288-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-198326

Székesfehérváron tervez céget alapítani? Remek választás!

A folyamatosan fejlődő infrastruktúra, a központi elhelyezkedés és a város adottságai mind pozitívan hatnak a gazdasági életre. Cégalapítás Székesfehérváron igazán kedvező gazdasági környezetben valósulhat meg.

Székesfehérvár gazdaságát a világjárvány sem tudta nagymértékben megrendíteni. A város vezetősége a költségvetés tervezésénél elmondta, hogy a 2021-es évben még érződik a járvány hatása, de már nem hat ki az egész éves tervezésre. A gazdaság növekedését mi sem mutatja jobban, minthogy ugyanakkora adókulcs mellett az önkormányzatnak több bevétele keletkezik az iparűzési adóból, tehát a Székesfehérváron székhelyet vagy telephelyet létesítő vállalkozások folyamatosan fejlődnek, illetve a létszámuk is növekszik. A város ezeket a bevételeket visszaforgatja a város üzemeltetésébe, továbbá fejlesztésébe, ami a székesfehérvári polgárok jólétét is biztosítja. Amennyiben egy város vonzó lakhatási szempontból, úgy a munkaerő minősége és mennyisége is növekszik, ami a vállalkozásoknak mindenképp pozitív hozadék.

Székesfehérváron tudatosan törekedtek a vállalkozási infrastruktúra kialakítására. A városban számos ipari park található: Alba Airport Ipari Park, Alba Ipari Zóna, Déli Ipari Park, IKARUS Székesfehérvári Ipari Park, Sóstó Ipari Park, VIDEOTON Ipari Park, VISTEON Innovációs Ipari Park. Az ipari parkok szolgáltatás-fejlesztésre teszik a hangsúlyt, javítják a munkakörülményeket, a vállalkozások számára pedig sokszínű szolgáltatásokat vezetnek be, amivel növelik a város és az ipari parkok versenyképességét.

A székesfehérvári vállalkozóknak számos szolgáltatás, támogatás áll rendelkezésére, amiből most kettőt szeretnénk kiemelni. Az egyik a Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány, amely már 1991. óta támogatja a cégeket ingyenes tanácsadással, vállalkozói hitelekkel, képzésekkel, üzletfejlesztési szolgáltatásokkal. Újonnan induló, de akár már meglévő vállalkozásoknak is hasznos lehet a vállalkozási ismeretek képzés, amelyet ingyenesen e-learning tananyaggal sajátíthatnak el a vállalkozók. A Székesfehérvári Városi Alap azoknak a vállalkozóknak lehet érdekes, akik cégükbe nagy összegű tőke bevonását szeretnék, ugyanis az alap 100 millió és 1 milliárd forint közötti összeget folyósít az adott cégnek bizonyos feltételek mellett. Az alap lényege, hogy a befektetésért cserébe minimum 20%, de maximum 49% tulajdonrészt kap, ami bármikor visszavásárolható, illetve a tervezett futamidő végén kötelező visszavásárolni. Az alap csak a pénzügyi irányításba avatkozik bele, stratégia kialakításába nem.

Székesfehérvár dinamikusan fejlődő gazdasága remek terepet kínál a vállalkozásoknak. Cégalapítás és székhelyszolgáltatás Székesfehérváron? Forduljon bizalommal munkatársainkhoz helyi irodánkban, ahol segítenek Önnek cégalapítással, székhelyszolgáltatással kapcsolatos ügyintézésekben!

Forrás: szekesfehervar.hu, gyerefehervarra.hu, prosperisalba.hu, beszelo.c3.hu, ifjusag.szekesfehervar.hu, fehervartokealap.hu, rva.hu

keyboard_arrow_up