Telefon ikon Telefonszámaink

Pécsi iroda elérhetőségei

7622 Pécs, Nagy Lajos király útja 14. fszt. 3.

+36 20 618 4020

Email: pecsilogosz@gmail.com

Nyitva tartás:
hétfő-csütörtök: 8.00 - 17.00 péntek: 8.00 - 16.00

Irodavezető: Dr. Kovács József +36 20 618 4020

Cégalapítás ügyvédi háttér: Dr. Szotyori-Lázár Zoltán

Munkatársak száma: 1

Iroda működésének kezdete: 2013

Bejelentett cég székhely cím: több mint 100

Számlázás: Logosz Eminent Kft.
Adószám: 25076288-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-198326

Cégalapítás Pécs környékén? Kiváló lehetőségek várják a vállalkozásokat!

Pécs a dél-dunántúli régió központja mind gazdasági, oktatási és kulturális szempontból. Remek választás lehet cégalapítás szempontjából, hiszen Magyarország ötödik legnagyobb városa, folyamatosan fejlődő infrastruktúrával, jó megközelíthetőséggel és pezsgő gazdasági élettel várja a vállalkozni vágyókat.

2010-ben Pécs városát választották Európai Kulturális Fővárosának, aminek eredményeképpen elindultak a jelentős városszintű fejlesztések, például közterek felújítása, kulturális kínálat növelése, ezzel párhuzamosan az életszínvonal növekedése. A Pécsi Tudományegyetemet a világ 1000 legjobb egyeteme között tartják számon. Nem csoda, hiszen élen jár jogász-, közgazdaság-, mérnök-, valamint orvosi-biológiai képzések terén is. Az egyetem számos EU-s támogatást nyert el az évek során, aminek segítségével olyan projekteket valósíthatott meg, amik a város életében is jelentős szerepet játszottak, gondolhatunk itt az egészségügyi és oktatási fejlesztésekre.

A városba betelepülő vállalkozásoknak az alábbi feltételeket tudja nyújtani Pécs: M6-M60 autópályán egyszerű megközelíthetőség, lokális beszállítói hálózat megléte, szakmai képzés-átképzés biztosítása, kiépült intézményi-közüzemi-technológiai infrastruktúra. Továbbá a város önkormányzata segítséget tud nyújtani a munkaerő keresésében. Pécsen összesen 3 ipari park található meg, a Déli Ipari Park, a Pécsi Ipari Park, illetve a Pannova Ipari Park. Mindhárom ipari park területén törekednek a betelepülő cégek igényeinek maximális kiszolgálására, például a közműellátás biztosítására, a megfelelő telephely megtalálására, illetve a partnerek összeköttetésére.

Az idei év elején létrejött egy összefogás a dél-dunántúli régió fellendítéséért. Az összefogást a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, a Dél-dunántúli Gazdaságfejlesztési Zóna Kormánybiztosa, Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Baranya megyei szervezete, az Universitas Quinqueecclesiensis Alapítvány, a Baranya Megyei Önkormányzat és a Pécsi Tudományegyetem (PTE) írták alá. Közös cél, hogy a régióban növekedjenek a munkabérek, fejlődjön a közlekedési és gazdasági infrastruktúra, minél inkább terjedjen el a zöld technológia és még számos dolog, ami növelheti Pécs és a környező régió színvonalát.

Amennyiben pécsi cégalapításban, vagy székhelyszolgáltatás igénybevételében gondolkozik, úgy keressen minket bátran, a pécsi irodánk örömmel áll rendelkezésére!

keyboard_arrow_up