Telefon ikon Telefonszámaink

Nyíregyházi iroda elérhetőségei

4400 Nyíregyháza, Bethlen Gábor utca 25

+36 20 319 2262

Email: nyiregyhazalogosz@gmail.com

Nyitva tartás:
hétfő-péntek: 9.00 - 16.00

Irodavezető: Kissné Ilona +36 20 319 2262

Levelező: Bíró Olívia

Cégalapítás ügyvédi háttér: Dr. Szűcs Zoltán

Munkatársak száma: 2

Bejelentett cég székhely cím: közel 150

Számlázás: Logosz Eminent Kft.
Adószám: 25076288-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-198326

Cégalapítás és székhelyszolgáltatás Nyíregyházán? Megéri!

Nyíregyháza számos lehetőséggel rendelkező, dinamikusan fejlődő város. Vállalkozóként és munkavállalóként is érdemes vele tervezni, a következőkben pedig megmutatjuk, hogy miért.

Nyíregyháza egy többszáz éves múlttal rendelkező város, mely 1786-ban nyerte meg a vásártartás jogát, 1876 óta pedig megyei jogú város, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye és a Nyíregyházi járás székhelye. A város gazdasági, kulturális és demográfiai növekedése az 1900-as évek második felétől indult meg.

A fejlődés egyik mutatója a munkanélküliség csökkenése is, mely az állami támogatások mellett nagymértékben köszönhető a vállalati beruházásoknak. A város lakossága több mint 115.000 fő, a munkanélküliségi ráta pedig igen alacsony, mindössze 2,49% 2022-ben. Az elmúlt 10 évben a munkavállalók aránya a város mellett az egész megyében növekedett, ahol a munkanélküliségi ráta pedig 19%-ról 10% alá csökkent.

A térségben számos beruházás történt az elmúlt 10 évben, többek között szükséges megemlíteni a Lego gyár 2014-es átadását, a Révész logisztikai központ építését, a Hübner járműipari gyártóüzem megnyitását és az Electrolux gyártási technológia fejlesztését is. Nyíregyházán egy ipari park és további 4 ipari terület található, mely összesen több mint 490 hektáron nyújt támogatást vállalkozásoknak. A beruházások munkahelyeket teremtenek, melyek betöltésének megsegítésében a város képzési központjai is kiveszik részüket a kívánt területek betöltéséhez szükséges képzések nyújtásával, akár duális képzés keretein belül. A Nyíregyházi Egyetemen több mint 80 különböző alap és mesterképzés közül választhatnak az ott tanulni kívánó diákok. Emellett széleskörű lehetőségeket kínál a Nyíregyházi Szakképzési Centrum is, mely Nyíregyházán 8 szakképzési intézményt működtet.

A vállalkozások és befektetők helyzetén a városvezetés is igyekszik segíteni például olyan programok szervezésével, melyek a piaci szereplők kapcsolódásában, együttműködésének előmozdításában nyújtanak segítséget. Ezen kívül nem szabad megfeledkezni a Városi Tőkealapról sem, mely átlagosan 300 millió forinttal támogatja a helyi vállalkozásokat. Az így kapott juttatás nem hitel és nem támogatás, a Városi Alap inkább mint tőkéstárs, partner működik, hogy a vállalkozások megvalósíthassanak olyan beruházásokat és fejlesztéseket, melyek nem csak a város, hanem az egész térség gyarapodását szolgálják.

A fentiekből is látszik, hogy Nyíregyháza egy dinamikusan fejlődő város, mely különös figyelmet fordít a vállalkozások és befektetők segítésére és számukra megfelelő környezet kialakítására. Ha Ön is cégalapításon gondolkozik, vagy vállalkozása székhelyét jegyezné be Nyíregyházára, forduljon bizalommal munkatársunkhoz! A LOGOSZ Cégcsoport a cégalapítást és székhelyszolgáltatást Nyíregyházán is magas minőségben biztosítja!

Forrás: mfor.hu, nyirinvest.hu, varoshaza.nyiregyhaza.hu, szon.hu, nyireghaza.hu

keyboard_arrow_up