Telefon ikon Telefonszámaink

Kecskeméti iroda elérhetőségei

6000 Kecskemét, Jókai utca 40. fszt. 2.

+36 20 230 4079

Email: kecskemetlogosz@gmail.com

Nyitva tartás:
hétfő-csütörtök: 8.00 - 17.00 péntek: 8.00 - 16.00

Irodavezető: Németh Erika +36 20 230 4079

Cégalapítás ügyvédi háttér: Dr. Szotyori-Lázár Zoltán

Munkatársak száma: 1

Iroda működésének kezdete: 2014

Bejelentett cég székhely cím: közel 150

Számlázás: Stabil Generation Kft.
Adószám: 25028113-2-41
Cégjegyzékszám: 01-09-195566

Cégalapítás és székhelyszolgáltatás Kecskeméten? Egyre jobb lehetőségek!

Kecskemét egy dinamikusan fejlődő város, melyet egyre többen keresnek befektetési és cégalapítási céllal. A város egyre bővülő lehetőségekkel várja a vállalkozás indítást vagy munkavállalást tervezőket!

Kecskemét két kereskedelmi útvonal találkozásánál létrejött kereskedőváros, megyeszékhely. A város gazdasági berendezkedése sokat változott az évtizedek alatt. A kezdetekben erős mezőgazdasági iparral rendelkező városban az 1950-es évektől kezdve megerősödött a nehézipar, majd a rendszerváltás után ismét az élelmiszeripar, feldolgozóipar és könnyűipar került előtérbe. A mai napig a mezőgazdasági ipar, illetve az ezzel kapcsolatos feldolgozóipar és kereskedelem foglalja el a vezető szerepet a gazdasági szerkezetben.

A térség számára nagy fellendülést hozott a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. Kecskeméten való megnyitása. A beruházás hatására új munkahelyek jöttek létre, jelentősen csökkent a munkanélküliség és a szakképzett munkaerő iránti igény növekedésére reagálva elindultak a Neumann János Egyetemen és Kecskemét Szakképzési Centrumban a duális képzések. A gazdasági élet felpezsdülése pedig a kis- és középvállalkozások helyzetére is kedvezően hatott.

A város könnyen megközelíthető főleg az M5 autópálya megépítése óta. Kecskemét több ipari parkkal is rendelkezik (pl. Nyugati Ipari Park és a KÉSZ Ipari Park), illetve már tervezik egy új 20.000 négyzetméteres ipari-logisztikai csarnok kialakítását a Déli Ipari Parkban. Az utóbbi ingatlanfejlesztés a Városi Alapkezelő Zrt. és az Infogroup együttműködéséből valósul meg.

A fenti példák is mutatják, hogy a kecskeméti vállalkozói élet felívelőben van. Ha Ön is kecskeméti cégalapítást tervez vagy székhelyszolgáltatást Kecskeméten venne igénybe keresse bizalommal helyi irodánkat!

Forrás: kecskemet.hu, bkmkik.hu, gtk.uni-neumann.hu, napi.hu, kesz.hu, hiros.hu, ipariparkinfogroup.hu

keyboard_arrow_up