Telefon ikon Telefonszámaink

Győri iroda elérhetőségei

9022 Győr, Bajcsy-Zsilinszky út 59. földszint

+36 70 526 7473

Email: logoszgyor@gmail.com

Nyitva tartás:
hétfő-péntek: 8.00 - 16.00

Irodavezető: Eperjesi Andrea +36 70 526 7473

Cégalapítás ügyvédi háttér: Dr. Szotyori-Lázár Zoltán

Munkatársak száma: 1

Iroda működésének kezdete: 2019

Számlázás: Logosz Kontakt Kft.
Adószám: 25068896-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-197918

Miért éri meg cégalapítás Győrben?

Győr kiemelkedő jelentőségű gazdasági központ, mely a válságok hatásától is viszonylagos védettséget élvez, az elmúlt évtizedek tapasztalata alapján. A koronavírus világjárvány alatt is folyamatban voltak a városban fejlesztések és a munkahelyek nagy részét is sikerült megőrizniük.

Győr városában nagy múltra visszatekintő hagyománya van a nehéziparnak, ezen belül is a járműiparnak, mely a város arculatát a mai napig nagy mértékben meghatározza. Már a szocializmus ideje alatt is ez volt a húzóágazat, a rendszerváltás előtt is a RÁBA Magyar Vagon- és Gépgyár volt a fő foglalkoztató a térségben, és immár 25 éve működik az Audi Hungaria Motor Kft. gyár Győrben, mely számos embernek biztosít megélhetést.

A város vezetésének és a képzőhelyeknek közös célja, hogy a térség vállalkozásainak igényeit és munkaerőpiac kínálatát összeegyeztessék. Többek között a győri Széchenyi István Egyetem is eredményesen alakítja a képzéseit a város gazdasági helyzetének megfelelően, és több kutatási projektet és pályázatot is elkezdtek a helyi cégekkel összedolgozva.

A Győri Ipari Park 1992 óta nyújt jó infrastruktúrával rendelkező területeket kis-, közép- és nagy vállalkozások számára. Az ipari parkot folyamatosan fejlesztik és jelenleg több mint 210 hektár területen, több mint 100 vállalatot fogadott be, több mint 13 különböző országból. Budapest után Győrben található a legtöbb külföldi érdekeltségű vegyesvállalat és Győr-Moson-Sopron megye GDP-jének körülbelül 70% Győrben keletkezik.

Az állandó fejlesztésének következtében az iparváros egyre sokszínűbbé válik és Győr városvezetése is egyre több figyelmet fordít a turisztikai programok szervezésére. Fontosnak tartják az idegenforgalom fellendítését, így a városvezetés a térségben működő cégeket is bevonja a kulturális és sportesemények szervezésébe, programok alakításába.

Cégalapítás Győrben kiváló választás! Forduljon bizalommal munkatársainkhoz gyors és gördülékeny cégalapítással vagy székhelyszolgáltatás igénybevételével kapcsolatban.

Forrás: ipgyor.hu, onkormanyzat.gyor.hu, ksh.hu, gyorplusz.hu, polgariszemle.hu, eib.org

keyboard_arrow_up