Telefon ikon Telefonszámaink

Debreceni iroda elérhetőségei

4025 Debrecen, Simonffy utca 4-6, fszt. 41.

+36 20 411 4640

Email: logoszdebrecen@gmail.com

Nyitva tartás:
hétfő-péntek: 9.00 - 16.00

Irodavezető: Komlódiné Bakos Ágnes +36 20 411 4640

Levelező: Komlódi László

Cégalapítás ügyvédi háttér: Dr. Havasi Gábor

Munkatársak száma: 2

Iroda működésének kezdete: 2012

Bejelentett cég székhely cím: több mint 200

Számlázás: Logosz Eminent Kft.
Adószám: 25076288-2-43
Cégjegyzékszám: 01-09-198326

Cégalapítás Debrecenben? Nyerő választás!

Debrecen pezsgő, élénk gazdasági élettel rendelkezik és inspiráló közösséget nyújt a vállalkozó szellemű személyeknek. Munkatársaink segítségével könnyen és gyorsan alapíthat céget Debrecenben, vagy vehet igénybe székhelyszolgáltatást.

Debrecen igen fejlett infrastruktúrával várja az ott induló vagy oda települő vállalkozásokat. Számos ipari park és logisztikai központ kínál kedvező környeztet vállalkozásoknak, ilyen például a Nyugati Ipari Park, Debreceni Regionális és Innovációs Tudományos Technológiai Park, Debreceni Logisztika Központ és Ipari Park, Észak Nyugati Gazdasági Övezet, és a Debreceni Science Park is. A regisztrált vállalkozások száma a városban 2020-ban elérte a 99.900 is, a teljes lakosság pedig 208.000 fő, melyből 155.000 ember van munkaképes korban.

A megyei jogú város nagy hangsúlyt fektet arra, hogy aktív vállalkozói közösség kialakulását segítse elő. Elindult a Debreceni Innovációs Program, mely a városi Önkormányzat, a Debreceni Egyetem és a város ipari szereplői közötti együttműködés eredménye és a helyi kutatás-fejlesztési és innovációs folyamatok alapját jelenti. Több program is működik, mely a startup cégek alapításában nyújt segítséget, ilyen például az !gen Debrecen, mely gyakorlatorientált innovátor és vállalkozó képzést biztosít, illetve a Debreceni Startup Kerekasztal, mely startup cégek megalakulását és fejlődését szorgalmazza és lehetőséget ad a startupoknak megosztani egymással tapasztalataikat. A Debrecen HUB terembérlet mellett, tanuló műhelyekhez való csatlakozásra, vagy coaching igénybevételére ad módot. Elindult még a DEViK Üzleti Innovációs Klub is, amelynek célja a debreceni pályakezdő diplomások és egyetemisták vállalkozóvá válásának és az innovatív ötletek megvalósításának segítése.

Debrecenben jelentős még a konferencia turizmus is, melyhez hozzájárul a város könnyű megközelíthetősége. Debrecen nem csak autópályán és vonattal közelíthető meg, hanem saját nemzetközi repülőtérrel is rendelkezik. A városban sok külföldi is megfordul cégügyek miatt. Nekik hozták létre a Debrecen Business Expat Club-ot, hogy a debreceni megbízatásuk alatt lévő külföldi vezetők könnyen építhessék üzleti kapcsolataikat.

Ezek csak példák voltak a Debrecen nyújtotta nagyszerű lehetőségek közül. Cégalapítás Debrecenben igen népszerű és számos egyedi lehetőséget kínál. Debreceni irodánkban a cégalapítás könnyen elvégezhető és megbízható székhelyszolgáltatás is igényelhető mellé.

keyboard_arrow_up