Székhelyszolgáltatás Budapesten a Logosz Cégcsoporttal

A Logosz Cégcsoport több mint 10 éve foglalkozik székhelyszolgáltatással Budapesten. A fővárosban 11 különböző kerületben, 12 irodában vagyunk jelen, így 12 különböző budapesti helyszínre tudjuk bejegyezni cége székhelyét. Amennyiben székhelyszolgáltatást szeretne igénybe venni, válassza az Önhöz legközelebb eső irodánkat, így üzemanyagköltséget és időt spórolhat meg velünk. Minket választva székhelyszolgáltatás mellett egyéb cégügyek intézését is vállaljuk, valamint ingyenes extra szolgáltatásokat kínálunk melyekkel adminisztratív terheket veszünk le a válláról.

Mit kell tudni a székhelyszolgáltatásról?

Székhelyszolgáltatás Budapest

Vannak olyan vállalkozások, melyek nem rendelkeznek saját, vagy bérelt ingatlannal, vagy más egyéb okból nem szeretnék saját ingatlanjukba bejegyeztetni cégük székhelyét. Az is előfordul, hogy a céges dokumentáció előírásszerű tárolására, a levelezések intézésére nincs módjuk, vagy túl nagy teher számukra.
Ilyenkor célszerű megbízniuk egy székhelyszolgáltató céget. Mit is kapnak egy ilyen szerződéskötés keretei között? A cégalapításhoz szükség van székhelyre, tehát első lépésként biztosított a bejegyzéshez nélkülözhetetlen cím.
Rengeteg terhet levesz egy szakmájában sikeres vállalkozóról, hogy a székhelyszolgáltató, akár Budapesten, akár vidéken működik, tárolja a cég dokumentumait, egy esetleges hivatali ellenőrzés során bemutatja az illetékes hatóságoknak, helyszínt biztosít az ellenőrzésekhez. Fogadja és kezeli az ügyfél postai levelezését, mindig időben értesítve őt a küldeményeiről. Kihelyezi a cégtáblát, valamint extra szolgáltatásként naprakész értesítéseket küld a cégügyeket érintő fontosabb törvényi változásokról.

Mikor lehet szükséges a székhelyszolgáltatás Budapesten?

Gyakran előfordulnak olyan esetek, amikor egy cégnek ésszerűbb egy másik félt megbíznia cége ügyeinek kezelésével, székhelyszolgáltatással. Ha nem rendelkezik saját irodával vagy ingatlannal, de cégét már megalapítaná akkor költséghatékonyabb igénybe vennie székhelyszolgáltatást Budapesten. Ha nem tudja a céghez érkező leveleit mindig átvenni, vagy nincs elég ideje a levelek, dokumentumok rendszerezésére, akkor szintén érdemesebb székhelyszolgáltatást választania. Ugyanis a székhelyszolgáltató átveszi leveleit, előírásnak megfelelően tárolja dokumentumait, folyamatos értesítést küld levelezéséről.

Milyen előnyökkel jár a székhelyszolgáltatás Budapesten?

1. Elkerülheti saját ingatlanában a cégügyekkel való megkeresést

2. Olcsóbb a székhelyszolgáltatás, mint iroda bérlése erre a feladatra

3. Székhelyszolgáltatás mellett adminisztratív terheket is átvállalunk válláról

4. Ha megfelelő helyen igényel székhelyszolgáltatást akkor iparűzési adót is takaríthat meg.

5. Naponta tájékoztatást kap levelezéséről, kérés esetén szkenneljük, illetve telefonon értesítjük

6. Hivatalos szervek előtt szakképzett kollégáink képviselik cégét

7. Székhelyszolgáltatás mellé kedvezményes áron tárgyalási lehetőséget is tudunk biztosítani.

8. És ami a legfontosabb: A Logosznál találja a legkedvezőbb árakat/p>

Székhelyszolgáltatás ajánlataink