Székhelyszolgáltatás Budapesten a Logosz Cégcsoporttal

A 7/2017. (VI. 1.) rendelet szigorította a székhelyszolgáltatók működését. Éppen ezért rendkívül fontos, hogy megfelelő helyen vegyen igénybe székhelyszolgáltatást. Akár törölhetik is a cégét, ha olyan székhelyszolgáltatót választ, amely nem felel meg a jelenleg hatályos törvényi előírásoknak. A Logosz Cégcsoport minden törvényi előírásnak eleget tesz, így cége ügyintézését biztos kezekben tudhatja. 

A Logosz Cégcsoport több mint 10 éve foglalkozik székhelyszolgáltatással Budapesten. A fővárosban 11 különböző kerületben, 12 irodában vagyunk jelen, így 12 különböző budapesti helyszínre tudjuk bejegyezni cége székhelyét. Amennyiben székhelyszolgáltatás igénybevételéhez válassza az Önhöz legközelebb eső irodánkat, így üzemanyagköltséget és időt spórolhat meg velünk. Minket választva székhelyszolgáltatás mellett egyéb cégügyek intézését is vállaljuk, valamint ingyenes extra szolgáltatásokat kínálunk melyekkel adminisztratív terheket veszünk le a válláról.

Mit kell tudni a székhelyszolgáltatásról?

Székhelyszolgáltatás Budapest

Vannak olyan vállalkozások, melyek nem rendelkeznek saját, vagy bérelt ingatlannal, vagy más egyéb okból nem szeretnék saját ingatlanjukba bejegyeztetni cégük székhelyét. Az is előfordul, hogy a céges dokumentáció előírásszerű tárolására, a levelezések intézésére nincs módjuk, vagy túl nagy teher számukra.
Ilyenkor célszerű a székhelyszolgáltatás választása. Mit is kapnak egy székhelyszolgáltatási szerződéskötés keretei között? A cégalapításhoz szükség van székhelyre, tehát első lépésként biztosított a bejegyzéshez nélkülözhetetlen cím.
Rengeteg terhet levesz egy szakmájában sikeres vállalkozóról, hogy a székhelyszolgáltató, akár Budapesten, akár vidéken működik, tárolja a cég dokumentumait, egy esetleges hivatali ellenőrzés során bemutatja az illetékes hatóságoknak, helyszínt biztosít az ellenőrzésekhez. Fogadja és kezeli az ügyfél postai levelezését, mindig időben értesítve őt a küldeményeiről. Kihelyezi a cégtáblát, valamint extra szolgáltatásként naprakész értesítéseket küld a cégügyeket érintő fontosabb törvényi változásokról.

Mikor lehet szükséges a székhelyszolgáltatás Budapesten?

Gyakran előfordulnak olyan esetek, amikor egy cégnek ésszerűbb egy másik félt megbíznia cége ügyeinek kezelésével, székhelyszolgáltatással. Ha nem rendelkezik saját irodával vagy ingatlannal, de cégét már megalapítaná akkor költséghatékonyabb igénybe vennie székhelyszolgáltatást Budapesten. Ha nem tudja a céghez érkező leveleit mindig átvenni, vagy nincs elég ideje a levelek, dokumentumok rendszerezésére, akkor szintén érdemesebb a székhelyszolgáltatás választása. Székhelyszolgáltatás keretén belül átveszük leveleit, előírásnak megfelelően tároljuk dokumentumait, folyamatos értesítést küldünk levelezéséről.

Milyen előnyökkel jár a székhelyszolgáltatás Budapesten?

1. Elkerülheti saját ingatlanában a cégügyekkel való megkeresést

2. Olcsóbb a székhelyszolgáltatás, mint iroda bérlése erre a feladatra

3. Székhelyszolgáltatás mellett adminisztratív terheket is átvállalunk válláról

4. Ha megfelelő helyen igényelt székhelyszolgáltatás iparűzési adómegtakarítást is jelenthet.

5. Naponta tájékoztatást kap levelezéséről, kérés esetén szkenneljük, illetve telefonon értesítjük

6. Hivatalos szervek előtt szakképzett kollégáink képviselik cégét

7. Székhelyszolgáltatás mellé kedvezményes áron tárgyalási lehetőséget is tudunk biztosítani.

8. És ami a legfontosabb: A Logosznál találja a legkedvezőbb székhelyszolgáltatás árakat

Székhelyszolgáltatás ajánlataink