Telefon ikon Telefonszámaink

Vállalkozz digitálisan! Ingyenes tanácsadás elérhető!

Közzétéve:

Vállalkozz digitálisan! Ingyenes tanácsadás elérhető a hazai vállalkozásoknak!

Vállalkozások digitalizálása igen népszerű téma manapság, hiszen komoly versenyelőnyt is jelenthet a piacon. Ön is modernizálná vállalkozását, de nem tudja hogyan álljon neki? Ingyenes személyre szabott tanácsadás elérhető a Modern Vállalkozások Programjának keretén belül!

A Modern Vállalkozások Programja térítésmentes szolgáltatásokat nyújt olyan hazai vállalkozásoknak, melyek a digitalizációban fejlődni szeretnének és szívesen feltérképeznék lehetőségeiket.

A személyre szabott tanácsadás keretein belül szakértői nézőpontok alapján megvizsgálják a cég jelenlegi helyzetét, hogy felmérjék a vállalkozás jelenlegi digitális fejlettségét, majd javaslatot készítenek a fennálló helyzet javítására. Azon vállalkozások, melyek megfelelnek a digitális fejlettséggel szemben állított követelményeknek a programon el is nyerhetik a Digitálisan Felkészült Vállalkozás (DFV) minősítést is.

A fejlesztések megvalósításához a vállalkozások olyan módon segítséget is kaphatnak, hogy a program partnereitől egyedi kedvezményekben részesülhetnek és segítséget kapnak a konkrét döntésekben, választásokban, hogy a megfelelő berendezésekhez és szolgáltatásokhoz jussanak hozzá. A vállalkozók további információs, edukatív segítséget nyerhetnek a digitális tudástár böngészésével vagy a szakmai rendezvények és tájékoztató napok látogatásával, ahol közérthető nyelven ismerkedhetnek a témakörrel, lehetőségekkel és újdonságokkal.

A Modern Vállalkozások Programját a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) működteti és immár 6 éve segíti a hazai vállalkozásokat. Az évek alatt több mint 25.000 vállalkozásnak nyújtottak támogatást, 1100 informatikai szállító céggel működtek együtt, 300 szakmai rendezvényt tartottak és munkásságuk során közel 60 milliárd forint informatikai beruházás valósult meg.

A tapasztalatok alapján egy digitálisan fejletlen vállalkozás esetében már a fejlesztéseket követő évben tapasztalható minimum 20-30%-os hatékonyságnövekedés és hazánkban becslések alapján közel 250 ezer kis- és középvállalkozás működik, melynek érdemes lehet kihasználni a program nyújtotta lehetőségeket.

Ha vállalkozása digitalizációja fontos Önnek, de nem tudja mi a teendő, vagy szeretne megbízható segítséget kapni olcsón jelentkezzen a MKIK Modern Vállalkozások Programjára! A Program térítésmentesen nyújt testreszabott segítséget a hazai vállalkozásoknak, mely tanácsadás igénybevételével a vállalkozás nem kötelezi el magát semmire, így csak nyerhet! További információért érdemes ellátogatni a program Vállalkozz Digitálisan weboldalára.

Forrás:vallalkozzdigitalisan.hu

keyboard_arrow_up