Telefon ikon Telefonszámaink

Gyakran ismételt kérdések

Külföldi lakcímem van. Lehetséges a székhelyszolgáltatás vagy a cégalapítás?

Székhelyszolgáltatást külföldi lakcímmel rendelkező személy részére is tudunk nyújtani. Amennyiben a cégalapítást is nálunk szeretnék intézni, akkor a külföldi lakcímmel rendelkező tulajdonos/ügyvezető esetén szükséges magyar adószámot igényelni a cégalapításhoz a NAV ügyfélszolgálatánál. Ezen kívül be kell mutatni a külföldi lakcímét igazoló okmányt/hivatalos okiratot, és kézbesítési megbízottat is ki kell jelölni. A kézbesítési megbízott nem lehet az ügyvezető, vagy a társaság egy másik tagja.

Kézbesítési megbízással is fordulhatok a Logoszhoz?

Amennyiben a székhelyet tőlünk kéri, partnerünk által a kézbesítési megbízásban is tudunk segítséget nyújtani.

Lehet külföldi cég a Társaság tulajdonosa?

Igen lehetséges. Ha külföldi cég fog szerepelni a társaságban tulajdonosként, abban az esetben a külföldi cég friss cégkivonatára és hiteles fordítására is szükségünk lesz.

Csak készpénzzel lehet fizetni a Logosz irodákban?

Igen, jelenleg csak készpénzzel lehet fizetni. Kivétel a székhelyszolgáltatás meghosszabbítása, mert ebben az esetben átutalásos fizetés is lehetséges.

Milyen valutával lehet fizetni?

Pénzváltásra irodáinkban nincs lehetőség, kizárólag Forintot (HUF) fogadunk el.

Szükséges tolmácsot hozni a szerződéskötéshez?

Igen, de ha csak tájékoztatást szeretne kérni szolgáltatásainkról (cégügyek és székhelyszolgátatás) és az ügyintézés folyamatáról az alábbi irodáinkat tudja keresni: Bécsi út, Szugló utca, József körút, Pécs. Csak székhelyszolgáltatásról pedig az alábbi irodáinkban tud tájékoztatást kérni: Andor utca, Király utca.

keyboard_arrow_up