Telefon ikon Telefonszámaink

Csökkentse vállalkozása rezsiköltségeit a LOGOSZ cégcsoporttal!

Csökkentse Vállalkozása rezsiköltségeit a Logosszal!

A legújabb szabályozás szerint a REZSICSÖKKENTÉS LEHETŐSÉGÉT ELVESZÍTHETI az, aki a vállalkozását a magántulajdonú ingatlanába jelenti be!
Csatlakozzon Ön is a 12 000 ügyfelünkhöz és vegye igénybe 23 irodánk bármelyikét vállalkozása székhelyének!
Ne fizessen emelt összegű közüzemi díjakat, inkább helyezze székhelyét a Logosz irodáiba.
Keresse szakértőink bármelyikét az alábbi elérhetőségeken és mielőbb jelentse át vállalkozása székhelyét.

Irodáink elérhetőségei:

Budapesti Irodáink

Vidéki irodáink

IPA mentes székhely a LOGOSZ-nál

IPA mentes székhely a LOGOSZ-nál

Vállalkozása van? Szeretne megbízható székhelyszolgáltatást kedvező áron igénybe venni? Spóroljon még többet székhelyével! Ha vállalkozása székhelye úgy nevezett „belföldi adóparadicsom”-ba van bejelentve, ahol 0% az IPA mértéke, akkor vállalkozása mentesülhet az IPA megfizetése alól. IPA mentes székhelyszolgáltatás Pest megyében elérhető a LOGOSZ Cégcsoportnál!

Kattintson az ajánlatért!

Minden, amit a székhelyszolgáltatásról tudni kell!

Minden, amit a székhelyszolgáltatásról tudni kell!

A cégek működését támogató szolgáltatások között régóta elérhető a székhelyszolgáltatás, amiről nem mindenki rendelkezik pontos, vagy elegendő információval. Pedig egy jól működő székhelyszolgáltató minimális költségek mellett, nagymértékben tudja segíteni egy vállalkozás, illetve cég működését.

A felmerülő kérdések alapján összeszedtük azokat a lényeges információkat, amit a székhellyel, illetve magával a székhelyszolgáltatással kapcsolatban tudni érdemes.

Tovább olvasom

A LOGOSZ-nál minden tekintetben hangsúlyt fektetünk a biztonságra Ügyfeleink érdekében!

A LOGOSZ-nál minden tekintetben hangsúlyt fektetünk a biztonságra Ügyfeleink érdekében!

A koronavírus miatti korlátozások közepette is várjuk minden LOGOSZ irodában jelenlegi és új ügyfeleinket, ahol rendszeres fertőtlenítéssel és fertőtlenítő eszközökkel állunk rendelkezésükre. Ezenkívül csak annyi ügyfél tartózkodhat irodáinkban, akiket kollégáink éppen kiszolgálnak.

További részletek

Székhelyszolgáltatás

Székhelyszolgáltatást biztosítunk Budapesten és vidéken 23 különböző irodában. Ha igénybe veszi székhelyszolgáltatásunkat, a szolgáltatás keretei között meghatalmazás ellenében átvesszük és megőrizzük postai küldeményeit, értesítjük a címzettet és elektronikus úton továbbítjuk a leveleket. Biztosítjuk a székhely cégtábla kihelyezését, a NAV előtti képviseletet, és a törvényi előírásoknak megfelelően tároljuk céges iratait.

Cégalapítás

Irodánkban lehetősége van cégalapításra könyvelői és ügyvédi tanácsadással. Kft., Bt., vagy Zrt. alapítása, mind része szolgáltatási palettánknak. Bt. és Kft. esetén a cégbejegyzési illeték díja 0 Ft, Zrt. alapítása illetékkötelezettséggel jár. Biztosítunk továbbá aláírási mintát, kockázatelemzést is megbízóinknak.
A cégalapítás menete a LOGOSZ-nál csupán néhány lépésből áll: a kötelező eljárási illeték átutalása, okiratok aláírása majd benyújtása után csak a Cégbíróság bejegyzését kell megvárni.

Cégmódosítás

Országosan 8 ügyvéd munkatársunkkal állunk rendelkezésére, amennyiben módosítani szeretné cége társasági szerződését, alapító okiratát. A cég társasági szerződésében, alapító okiratában bekövetkező változásokat 30 napon belül be kell jelenteni a Cégbíróságnak. A cégmódosítás a társasági szerződés módosítását jelenti ügyvédi közreműködéssel. A módosító okiratot minden tagnak el kell látni a kézjegyével. A módosításkor érdemes minden tervben lévő és aktuális tényt figyelembe venni, ami miatt módosításra lehet szükség, hogy egyszerre történhessen meg ezek adminisztrálása a költséghatékonyság miatt.

Cég adásvétel

Az ügylet megkötése előtt meg kell győződnie a megvásárolandó cég vagyoni helyzetéről, tulajdonosi szerkezetéről. Annak is utána kell járni, nem áll -e a cég felszámolási eljárás alatt, végelszámolás, megszűnés alatt. A tranzakció 1-1,5 órát vesz igénybe, ha minden szükséges irat rendelkezésre áll.
A tranzakció rövid menete:Az adás-vétel a kötelező mellékletek becsatolásával változás-bejegyzési kérelemként kerül benyújtásra az illetékes Cégbírósághoz. A NAV fog helyt adni a benyújtott kérelemnek és végzésben határoz a változások bejegyzéséről.

Kézbesítési megbízott

Kézbesítési megbízást vállalunk olyan vállalkozások indításakor, ahol a bejegyzési kérelemben külföldi jogi személy, jogi személy nélküli gazdasági társaság vagy olyan személy van, aki nem rendelkezik magyarországi lakcímmel. A kézbesítési megbízott vállalja, hogy a hivatalos leveleket átveszi és 15 napon belül elektronikus formában továbbítja a külföldi cégtulajdonosnak.

Könyvelés

Partnercégünk, a Kontír Professional Kft. teljes körű könyvelési szolgáltatást kínál, mely az Ön igényeihez alkalmazkodik. A Magyar Könyvelők Országos Egyesületének regisztrált tagjaként okleveles adótanácsadóval, könyvvizsgálóval és regisztrált, mérlegképes könyvelőkkel áll ügyfelei rendelkezésére. Szolgáltatásukra garanciát vállalnak, hiszen felelősség biztosítással rendelkeznek.

gavel
+0

Cégalapítás

weekend
+0

Kiadott székhelyek

people
+0

Szerződött Ügyfelek

Legfrissebb híreink

Változások viharában a könyvelők

Változások viharában a könyvelők

A 2022-es és 2023-as évben számos olyan változás történt a gazdasági életben és a jogszabályok világában, amely alapvető módosulásokat eredményezett a könyvelők mindennapi munkafolyamataiban.

Válaszút előtt a munkavállaló: Merre tovább a felmondás után?

Válaszút előtt a munkavállaló: Merre tovább a felmondás után?

A munkahelyen való felmondás mindannyiunk életében bekövetkezhet egyszer, és általában a karrierépítés szükséges velejárója is. De milyen választási lehetőségei vannak a munkavállalónak a munkahelyen való felmondást követően?

Lényeges információk az építményadóról

Lényeges információk az építményadóról

Az önkormányzatok a lakás- és a nem lakáscélú ingatlanokra is építményadót szabnak ki, de hogy mennyit, annak kiszámítása elég összetett.

Felkészült vállalkozás

Hatalmas büszkeséggel tölt el minket, hogy Cégotthon Székhelyszolgáltató Kft. és a Logosz Kontakt Kft. cégeink a Dun & Bradstreet AA Tanúsítvánnyal rendelkeznek, mely azt jelzi, hogy a velünk történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony. A Dun & Bradstreet Tanúsítvány alapja a Dun & Bradstreet minősítése, mely nemzetközi szinten hosszú évtizedek óta minősíti a cégeket megbízhatóságuk alapján. Az elismerés fontos számunkra, hiszen nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a piacon tisztességesen járjunk el. Az elnyert minősítés nemcsak a jelenlegi pénzügyi stabilitásunkat mutatja, hanem a következő évre is előre mutató, ugyanis a minősítés kialakításának köszönhetően a jövőre tekintettel is képet kaphatnak cégünk pénzügyi stabilitásáról.

Logosz Kontakt Kft. tanúsítványa

Cégotthon Székhelyszolgáltató Kft. tanúsítványa

Miért választottam a LOGOSZ-t?

VSD Gumi és Klíma Szervíz Kft.: Miért választottam a LOGOSZ-t?

VSD Gumi és Klíma Szerviz Kft.

"Mozgó gumiszervizként felbecsülhetetlen számomra a jó időbeosztás. Az, hogy a Logosznál egy helyen intézik nekem a jogi teendőket, biztosítják a székhelyet és még a könyvelésemet is kézben tartják, óriási haszon számomra."

Tovább a videóhoz

Rácz Dorothea egyéni vállalkozó, ápolónő: Miért választottam a LOGOSZ-t?

Rácz Dorothea ápolónő, egyéni vállalkozó

"Mindig is arra vágytam, hogy önállóan ápolhassam a betegeket. Sajnos az albérletemben nem tudtam a vállalkozásomat létrehozni, de a Logosz cégcsoport azonnal tudott számomra székhelyet biztosítani."

Tovább a videóhoz

keyboard_arrow_up