Cégalapítás Budapesten a Logosz cégcsoporttal

Cégalapítás Budapest

A Logosz célja hogy segítséget nyújtson a cégalapítás előtt állóknak. Cégalapítás Budapesten 12 irodánkban gazdasági és jogi háttér biztosításával működik. Ingyenes tanácsadással várjuk cégalapítás előtt, ahol minden felmerülő kérdést megválaszolunk. Segítünk kiválasztani a megfelelő adózási módozatot, tevékenységi kört, vállalkozási formát, hogy cége költségtakarékosan tudjon működni. Székhelyszolgáltatás és cégalapítás igénybevételével kedvezőbb árakat biztosítunk. Cégalapítás előtt érdemes megismerkednie a választható társasági formákkal.

Kft. alapítása

A vállalkozások körében a Kft. alapítása a legnépszerűbb, mivel a tulajdonosok felelősségvállalása korlátolt, azaz csak a cégben lévő tulajdonrészükig terjed. Kft. alapítása történhet egy- illetve több személlyel is. Kft. alapítása 3.000.000 Ft-os törzstőkével történik Cégalapítás előtt azonban elég csak egy részét a társaság rendelkezésére bocsájtani. A fennmaradó összeget pedig elegendő az létesítő okiratban meghatározott időpontig a cég részére bocsájtani.

Bt. alapítása

Bt. alapítása a Kft. alapítással ellentétben csak többszemélyes formában alapítható.A Bt. alapítás egy nagy előnye hogy bármilyen kis összeggel, akár 2.000 Ft-tal is alapítható. Bt. alapítása egy kül- és beltaggal történik. A beltag a társaság működéséért korlátlanul, azaz teljes vagyonával felel. A kültag ezzel szemben csak a társasági szerződésben vállalt vagyoni betétje szolgáltatására köteles. Bt. alapításakor kötelező egy fő tevékenység megjelölése, azonban egyéb melléktevékenységek is megjelölhetők Bt. alapítása során.

Zrt. alapítása Budapesten a Szugló utcában

Zrt. alapítás előre meghatározott számú és névértékű részvényből álló alaptőkével történik. Zrt. alapítás után a tagok kötelezettsége csak a részvény névértékének vagy kibocsájtási értékének szolgáltatására terjed ki. Zrt. alapítás után a részvények nem kerülnek nyilvános forgalomba hozatalra. Zrt. alapításhoz 5.000.000 Ft alaptőke szükséges, és a pénzbeli hozzájárulásnak el kell érnie az alaptőke 30%-át. Zrt. alapítása lehetséges egy és több személy esetén is.

Cégalapításhoz szükséges dokumentumok, döntéshozások

A cégalapítás menete Budapesten a Logosz irodáiban:

Cégalapítás során munkatársaink rendelkezésére kell bocsájtani a szükséges okmányokat., adatokat. Ennek tudatában ügyvédünk elkészíti az alapÍtó okiratot/társasági szerződést. A papírok aláírása után a cégalapításhoz szükséges dokumentumokat azonnal elküldjük a cégbíróság részére. Sikeres cégalapítás esetén a bejegyző végzés pár nap alatt megérkezik, melyről azonnali értesítést kap. A bejegyzés keltét követő 8 naptári napon belül a társaság számláját meg kell nyitni, és a létesítő okiratban meghatározott tőkét a számlára be kell fizetni.

Várjuk Budapesten 11 irodánkban, amennyiben cégalapításon töri a fejét, bátran kérjen tanácsot telefonon, e-mailen vagy személyesen!

Cégalapítás csomagajánlatok